Outhärdlig urineringsfrekvens, brådska, urinrör obehag

En sjuksköterska. 28 år med återkommande episoder av täta urinträngningar, svårt att hålla tätt, obehag från urinröret som brinnande smärta, irritation, en känsla av kyla i mellangården, frigiditet och andra symptom. Flera kontroller på sjukhuset visade normala förhållanden. Inga bakterier i urinen, inga virus, inga röda blodkroppar, inga vita blodkroppar eller protein i urinen. Läkaren sade " du har inget problem". Men hon upplevde ovanstående symtom som outhärdliga. Hon tittade efter allt som hon trodde kunde hjälpa henne, sökte flera läkare, men ingen lösning på problemen.

Förra året kom hon till oss. Vi körde traditionell kinesisk medicin diagnos. Och gav henne ört medicin och akupunktur behandling. Efter tre månader senare, försvann hennes mångåriga symptom helt. Slutligen sade hon med stor lättnad:" Jag förväntade mig inte att här är den kinesisk medicin skulle hjälpa mig".

I själva verket, träffar man en hel del liknande patienter inom sjukvården. När testerna är normala. De vet inte vem de ska vända sig till för att få terapi. Vissa patienter med tidigare manifestation av kyla i underlivet som gradvis utvecklats till upprepade urinvägsinfektioner eller vaginal svampinfektion. Slutligen blir symtomen värre och värre och det är inte lätt att säga vad som orsakar vad.