Kinesisk Medicin Vårdcentral

Vår målsättning är att, genom olika behandlingsmetoder i traditionell kinesisk medicin, hjälpa flera människor att mår bättre och kunna återvända till sina arbetsplatser.

Kinesisk Medicin Vårdcentral heter ursprungligen AAA WYN Akupunkturkliniken och grundades av Dr Yanan Wang vid Gullmarsplan i Stockholm i början av 90 talet. Kliniken har nu expanderat under åren och har nu flera kinesiska specialistläkare med lång arbetserfarenhet som arbetar i kliniken (klicka här). Ett antal samarbete har också inletts med kända läkare och sjukhus i Kina. Från 90 talet har vår klinik utbildat många traditionella kinesisk medicin läkare och akupunktör. Vissa med masterexamen kommer från olika traditionella kinesisk medicin universitetet och vissa är läkare i västerländsk medicin. Efter två till fyra års praktik, arbetar de nu självständiga, och några har sina egna kliniker.

Kinesisk Medicin Vårdcentral använder olika behandlingsmetoder inom Traditionell Kinesisk Medicin för att behandlar sjukdomar, t.ex. kinesisk akupunktur, örtmedicin, tui-na massage. Behandlingarna används oftast i kombinationer för att nå bästa resultatet. För mer info om behandlingar inom traditionell kinesisk medicin (klicka här).

Vi har specialistkunskap inom värk (rygg, nacke, axlar, arm, ben), mag- och tarmbesvär, klimakterium, PMS, akne, eksem, förkylning, långvarig hosta, depression, ischias, kvinnliga besvär, manlig och kvinnlig barnlöshet, migrän, rökfrihet, stress, sömnlöshet, viktminskning, hjärt- och hjärnsjukdomar, utbrändhet mm. Vi har ett varmt hjärta och är villiga att göra stora insatser för att hjälpa dig att bli helt återställd.

Vi är öppen för samarbete med alla inom samma bransch för att tillsammans etablera och utveckla Kinesisk Läkarkonst i väst.